5 motive sa participi la BGCON

Incepand de astazi si pana pe 12 noiembrie echipa Edutainment se afla in deplasare la BGCON. De ce? Pentru ca asa cum stiti suntem pasionati de board games si tot ce tine de ele. Asa ca evident ca nu am vrut sa ratam cel mai mare eveniment dedicate jocurilor de societate din Romania.

Iata 5 motive pentru care credem ca merita sa participi la eveniment:

  1. Fara reguli!

O sa scapi de singura parte plictisitoare a unui board game: citirea regulamentului. Atat in zona de “joaca” cat si in zona designerilor, expozantii sunt pregatiti sa iti explice orice joc. Tie iti revine numai responsabilitatea de a te distra.

  1. Mai multe jocuri decat ti-ai putea imagina

Ca tot vorbim despre jocuri, cu greu vei mai gasi o colectie la fel de impresionanta intr-un singur loc. De la jocuri tip party game si pana la jocuri de strategie, alegerea ta referitoare la ce sa te joci prima data va fi aproape imposibil de realizat. Si evident, fara taxa de participare.

  1. Reduceri, reduceri, reduceri

Unul din principalele avantaje ale oricarui eveniment de acest gen sunt preturile speciale practicate de expozanti. Iti aduci aminte jocul ala pe care voiai sa-l cumperi dar ai zis ca mai astepti putin? Acum e momentul.

  1. Oameni faini

Sa nu uitam niciodata ca omul face locul. Ai ocazia de a socializa cu oameni ca tine, oameni diferiti, toti insa cu o pasiune comuna: board games. Indiferent de stilul si jocurile preferate, sigur vei gasi pe cineva cu care sa porti o conversatie misto.

  1. Concursul nostru

Ca expozanti vom prezenta primul nostru card game, Kids vs Nannies, dar vom intra in concurs si cu al doilea: The Undercover Donut. Cu toate acestea, stiti deja ca pasiunea noastra e gamification. Asa ca v-am pregatit un concurs gamificat, la finalul caruia top 5 jucatori vor castiga un premiu special marca Edutainment.

Ce zici, vii la BGCON?

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: