Escape Room@Strada Armeneasca

Ideea de a crea un Escape Room a fost din initiativa prietenilor de la Festivalul Strada Armeneasca. Acestia aveau nevoie de o activitate noua in portofoliul festivalului, iar experienta noastra in organizare de evenimente si crearea de activitati “fun”, au fost “la locul potrivit, la momentul potrivit” si per total o experienta WOW.

Pentru 2 zile de eveniment am avut 12 echipe inscrise, cu o varietate de componenta de la 3 pana la 7 persoane, o parte din echipe au reusit sa evadeze, o parte au fost destul de aproape, pe scurt, un feedback constant din partea participantilor a fost acela a unui Escape Room gandit bine, serios, din care nu au lipsit elementele amuzante si distractia.

Sincer, au fost exact reactiile de care noi avem nevoie ca sa stim ca suntem pe drumul cel bun.

Asa ca, mai jos se regasesc o parte din fotografiile camerei incuiate, si daca esti interesat/a sa aflii mai multe despre ce am realizat sau doresti o astfel de activitate pentru ONG-ul tau, business-ul tau sau pentru o colaborare, ne poti scrie aici. De asemenea ne poti scrie si pe pagina de facebook.

Raspundem destul de repede pentru ca suntem mereu conectati online si nu ne place sa tinem viitori colaboratori sa ne astepte raspunsul. (excludem insa mesajele super nocturne, la acelea raspundem dimineata urmatoare 🙂 ).

Advertisements

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: