#kidsvsnannies

#kidsvsnannies este primul nostru proiect si reprezinta esenta a ceea ce vrea sa creeze Edutainment, educatie si entertainment impreuna pentru a putea sa iti dai seama ca “Business is Fun!”…pe bune.

#kidsvsnannies este un cardgame in limba engleza (momentan) care dezvolta aptitudini de lucru in echipa, negociere si comunicare clara.

Proiectul este gandit in doua ramificatii principale, un cardgame fun, de jucat in familie, cu prietenii in oras si ce-a de-a doua, un instrument de invatare experentiala, prin joc, a unor elemente de dezvoltare sociala.

In prezent partea de dezvoltare mecanici a fost finalizata, suntem spre finalul procesului de testare publica si colaboram cu un designer pentru a crea “imaginea” proiectului.

Dorim sa lansam #kidsvsnannies pe Kickstarter, astfel incat sa il putem produce, asa ca o sa avem nevoie de ajutor din partea ta, ne bizuim pe el.

Daca doresti sa afli mai multe despre proiect, gasesti mai jos cateva poze de la sesiunile de testare, iar daca iti place ideea proiectului nostru si ai vrea colaboram, poti sa ne scrii aici sau pe pagina noastra de facebook.

Advertisements

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: